Over ons

Wat wij doen

Elke sportschool of vereniging heeft als doel om haar leden fit en gezond te houden. De Creative Sports Group is de personal coach die jou als sportschool eigenaar of verenigingsbestuur fit en gezond houdt. Wij zijn gespecialiseerd in financiële oplossingen zoals lease en factoring maar ook met online marketing en club management staan wij jou als eigenaar of bestuurder bij.

Werkwijze

We ontmoeten je graag in jouw club en maken desgewenst als eerste een vrijblijvende afspraak in jouw eigen sportbedrijf. Wil je liever een telefonisch overleg dan is dat uiteraard ook mogelijk. Jij bepaalt waar jij je prettig bij voelt.

De Creative Sports Group bewaakt je afspraken en zorgen dat jij je voornamelijk bezig hoeft te houden met datgene waar je echte passie ligt. Of je nu Online marketing vraagstukken hebt zoals het laten maken van een converterende website die kwalitatieve leads genereert, of als je financiële vraagstukken hebt zoals financiering, lease en investering, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Door het jarenlang actief te zijn in de sportbranche heeft de Creative Sports Group een enorm netwerk aan specialisten om zich heen gebouwd. Daarmee blijft geen vraag onbeantwoord en is de Creative Sports Group de Personal Coach die jij als sportbedrijf zoekt.

4.500
Meer leden

In totaal aan leden binnengehaald in 2019 voor
onze klanten 

€195.000
Meer omzet

Extra omzet die wij voor onze klanten aan groei gerealiseerd hebben

3.300
Kopjes koffie

De keren dat wij naar onze klanten gereden zijn om samen met hen naar de uitdagingen
te kijken