Wil je meer leden?

Wie niet? Iedereen heeft maandelijks uitschrijvingen en wil natuurlijk verder groeien. Maar waar begin je en waar doe je goed aan? Wat moet je zelf doen en wat moet je uibesteden? Creative Sports Group heeft het juiste pakket al voor je samengesteld.

Meer leads

Jouw sportschool heeft continu nieuwe aanmeldingen voor proeflessen nodig om je klantenbestand gelijk te houden of te laten groeien. Online marketing is de sleutel.

Converterende website

Een goed ingerichte website qua content en leadpads is essentieel om er voor te zorgen dat je marketing investeringen rendement gaan opbrengen en voor inschrijvingen gaan zorgen.

Meer ambassadeurs

Na zoveel moeite en investeringen klanten aan te trekken wil je natuurlijk de oudse marketing strategie goed inzetten namelijk mond tot mond reclame. Deze kan niet aan toeval overgelaten worden.

Onze partner in online marketing

Om er voor te kunnen zorgen dat je genoeg aanmeldingen hebt om te kunnen groeien zijn wij een strategische samenwerking aangegaan met een van de beste marketing en communicatie bureaus van Nederland: Home of the brave. Met veel ervaring in de sportbranche zijn zij de aangewezen partij om je online en offline marketing uit handen te nemen. Daarnaast hebben wij samen met hen super commerrciele deals gemaakt om je succes mogelijk en betaalbaar te maken.

Home of the brave jouw partner in groei

Home of the Brave is een full service reclamebureau met veel ervaring in sport en online marketing. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek inventariseren zij je doelstellingen en kijken ze naar de kansen in jouw stad en markt. Vervolgens adviseren zij je een passend marketing pakket.

Bespreek vrijblijvend de opties

Plan een vrijblijvend telefoongesprek van 15 min direct in hun agenda en om te bepalen of dit een goede optie voor jou is.

Meer weten over sales en marketing?

Aanmelden