Financiele gezondheid

Inkomenszekerheid en financiële flexibiliteit bepalen de gezondheid en groei van je bedrijf. Wij kunnen je daarin helpen. Want dit is net zo belangrijk als de lichamelijke gezondheid voor jou en je leden. Elke dag ben je met passie bezig je leden fit te houden. Wil jij ook je bedrijf fit houden? Kies dan voor een partner die met je meedenkt op het gebied van financiën.

Garantie op je inkomsten

100% betaalgarantie op al je sportabonnementen

Financiele flexibiliteit

Kredietmogelijkheid op je rekening courant

Financiele rust

Ondersteuning voor al je financiele vragen

Onze partners in financiering

Met al meer dan 25 jaar ervaring in de sportbranche maar ook in de financiële wereld weten we maar al te goed  wat de uitdagingen zijn. Ledenbehoud en financieel management zijn belangrijk maar tijdrovend. En zeg nou eerlijk,  je wilt toch veel liever bezig zijn met je vak? Door de branchekennis van de Creative Sports Group te combineren met ons brede partner netwerk kunnen we je nu op diverse gebieden helpen en adviseren

Wij helpen jouw naar meer financiele rust

Als sportondernemer ontvang je toch de contributies maandelijks van je leden? Waarom zou je jouw investeringen dan ook niet spreiden over de tijd?

Samen met dockdock en Kedin kunnen wij je de mogelijkheid bieden om met extra financiele ruimte op je rekening te investeren wanneer jij dat nodig vindt. Zo kan je die onverwachtse rekening betalen of misschien toch extra apparatuur aanschaffen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact op om een afspraak te maken.

Dockdock debiteurenbeheer voor financiele rust

100% betaalgarantie op al jouw sport abonnementen

Altijd betaald krijgen en je leden te vriend houden? Het is mogelijk met dockdock. Want het is vervelend als je achter je abonnementsgeld aan moet gaan. Je hebt nare gesprekken met leden aan de balie, gesloten poortjes, allerlei excuses en de administratie kost je veel tijd en vooral energie. 

Dreigende herinneringen en boetes zijn voor je leden ook niet leuk. Onze app helpt ze herinneren. Even geen geld? Dockdock schiet het voor ze voor. Neem contact op om een afspraak te maken.

Meer weten over geldzaken?

Aanmelden